Geveke Pompen – Pumps & Valves NL
Geveke Pompen
Geveke

Geveke Pompen

About us

Al 150 jaar is Geveke een begrip in de Nederlandse industrie. Sinds de oprichting in 1874 in Amsterdam heeft het door Hendrik Lodewijk Geveke opgerichte bedrijf naam gemaakt op uiteenlopende markten, van elektrotechniek tot zware machines.

In de jaren ’60 begon Geveke met de verkoop van pompen. De eerste pompen op de Nederlandse markt waren van het Amerikaanse Sundyne en het Duitse Lewa. Voor deze merken zijn wij Authorized Service Center op het hoogste serviceniveau. Ons hoofdkantoor en servicewerkplaats zijn nog steeds gevestigd in het industriële hart van Amsterdam.

Bezoek een willekeurige fabriek in Nederland en de kans is groot dat er een pomp van Geveke staat. Onze jarenlange ervaring met traditionele markten komt goed van pas bij innovatieve projecten. Zo kunnen pompen voor de olie- en gasindustrie ook worden gebruikt voor biobrandstoffen. Pompen die vaste delen aankunnen zijn essentieel voor recycling, waar materialen in kleine stukjes worden gebroken alvorens te worden omgezet in nieuw materiaal. Absoluut lekvrije magneetgekoppelde pompen worden gebruikt in het elektrolyseproces voor de productie van waterstof.

Onze klanten zijn stuk voor stuk bezig met energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid. Een betrouwbare pomp en de juiste installatie zijn daarvoor onmisbaar. Pompinstallatie maakt deel uit van de servicedienst van Geveke. Ook voor reparatie, preventief periodiek onderhoud en originele onderdelen kan men bij ons terecht. In onze werkplaats in Amsterdam kunnen wij onder meer componenten balanceren, pompen uitlijnen, pompanalyses uitvoeren en uitgebreid testen. Is het werk beter uit te voeren op locatie bij de klant, dan is dat geen probleem. Onze servicetechnici gaan dagelijks op pad in goed voorziene servicewagens. Doordat zij worden opgeleid door de pompfabrikanten zijn zij op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Behalve pompen leveren wij ook complete, op maat gemaakte pompsystemen. Dit kunnen kleine skids zijn of metershoge installaties van ruim 50 ton. Deze packages worden door Geveke in zijn geheel per schip afgeleverd en bijvoorbeeld geïnstalleerd op een Floating Production, Storage and Offloading (FPSO). De packages moeten dan ook bestand zijn tegen extreme omstandigheden, decennialang meegaan met minimaal onderhoud en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Onze project engineers verzorgen het complete proces, van het ontwerpen en samenstellen tot de inbedrijfstelling, testen en onderhoud.

Dankzij onze deskundige, eerlijke en flexibele instelling naar klanten en relaties staat Geveke al 150 jaar stevig op de industriële kaart. Met ons motto “We keep industry running” vinden wij de juiste pomp voor iedere toepassing.

News

Job Ads

Geveke zoekt een servicetechnicus Pompen

Geveke Pompen zoekt een servicetechnicus die woont in de regio Rotterdam/ Utrecht/ Amersfoort. In deze functie ga jij bij onze (internationale) klanten langs voor onderhoud en reparaties aan pompen en pompsystemen. Onze klanten zijn actief in zeer diverse industrieën, en het werk is dan ook geen dag hetzelfde. Wij bieden naast een goed salaris een winstuitkering, premievrij pensioen, overwerk wordt betaald en uitzicht op een vast dienstverband.

View Jobs Ads »

Geveke zoekt een Product Engineer pompen

Geveke Pompen is een vooraanstaande leverancier van industriële pompen. Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team in Amsterdam komt versterken.
Als product engineer maak je pompselecties en aanbiedingen aan klanten. Je neemt de ontvangen orders in behandeling en bent hierbij het contact voor zowel de klant als de principaal/leverancier.
Wij bieden naast een prima basissalaris goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering en een premievrij pensioen, diverse opleidingsmogelijkheden, uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen bij een fulltime dienstverband.
Van jou vragen we een technische opleiding op MBO of HBO niveau en bij voorkeur enige ervaring in een vergelijkbare functie. Je kunt goed je eigen werk organiseren en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

View Jobs Ads »

Contact information

Send us a message

Scroll naar top