PCE Benelux BV – Pumps & Valves NL

PCE Benelux BV

Over ons

PCE is een van de grootste, onafhankelijke voorraadhouders en distributeurs van afsluiters, aandrijvingen, instrumentatie en automatiseringspakketten in het VK en het Europese vasteland. Opgericht in 1980 met hoofdkantoor in Noordoost-Engeland zijn we trots op onze status als familiebedrijf. Hierdoor zijn we in staat zijn om snel, nauwkeurig en slim te reageren op de behoeften van de klant, volledig ondersteund door de inkoopkracht en leveringsmogelijkheden van een Europese groep.
We worden internationaal erkend als afsluiter- en automatiseringsexperts voor de petrochemische, olie- en gas-, energie-, farmaceutische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Kwaliteit staat bij ons voorop en we voeren regelmatig audits en testen uit om ervoor te zorgen dat producten van de hoogste kwaliteit zijn voordat ze aan de klant worden geleverd.
Onze strategisch gelegen vestigingen beschikken over de middelen en het ervaren personeel dat nodig is om snelle en nauwkeurige klantenondersteuning te kunnen bieden, van een eerste levering tot onderhoud, reparatie en bediening. Onze groepsbrede voorraadbeheer zorgt voor een snelle reactie op de behoeften van de klant en onze uitgebreide ervaring voegt waarde toe aan het inkoopproces van de klant. Onze belangrijkste productlijnen omvatten schuifafsluiters, klepafsluiters, kogelkranen en vlinderkleppen, allen beschikbaar in een grote verscheidenheid aan materialen en maten. Daarbij hebben we gecertificeerde automatiseringscentra voor afsluiters in het VK en het Europese vasteland. In diverse regio’s zijn wij exclusief agent voor een aantal vooraanstaande fabrikanten, waaronder Neway, Neles, Jamesbury, Bonney Forge, Valvosider en Oliver.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top