Seepex GmbH – Pumps & Valves NL

Seepex GmbH

Over ons

SEEPEX is een van de toonaangevende wereldwijde specialisten op het gebied van pomptechnologie. Ons portfolio omvat progressieve holtepompen, pompsystemen en digitale oplossingen en uitgebreide diensten. Onderzoek, innovatie en meer dan 800 toegewijde medewerkers over de hele wereld vormen de basis van ons succes.
Met belangrijke technologieën, zoals de gepatenteerde Smart Conveying Technology, creëren wij complete oplossingen voor gebruik in de belangrijkste takken van industrie. Zo profiteren onze klanten van lagere levenscycluskosten, een hogere productiviteit en een geoptimaliseerde energie-efficiëntie.

Het modulaire ontwerpprincipe dat door SEEPEX wordt toegepast, maakt het mogelijk om op maat gemaakte progressieve caviteitspompen te leveren voor vrijwel alle te verpompen media. Van dun tot hoogviskeus, met of zonder vaste bestanddelen, abrasief of gasvormig ¬- onze progressieve caviteitspompen doseren en transporteren media zacht en met minimale pulsatie.

Onze ontwikkelingen op het gebied van digitalisering zetten wij doelgericht en in alle marktsegmenten in, om productiefaciliteiten en processen voor onze klanten te optimaliseren. Daarbij richten wij ons op het verlagen van de bedrijfskosten, het verhogen van de productiviteit en het waarborgen van milieuvriendelijke werkprocedures en processen.
Wij ondersteunen onze klanten met een wereldwijd distributienetwerk en staan hen bij met persoonlijke adviesdiensten en professioneel projectmanagement.

Onderzoek en innovatie zijn geconcentreerd op de locaties in Duitsland en de VS, terwijl de productiefaciliteiten zich in Duitsland, de VS en China bevinden. Hierdoor kunnen wij productiecompetentie en marktexpertise wereldwijd bundelen, sneller reageren en individueel inspelen op de wensen van onze klanten.

Onze 24-uurs hulplijn ondersteunt onze klanten op elk moment met snelle, competente service. Dankzij het uitgebreide dienstenpakket en meer dan 10.000 artikelen op voorraad kunnen wij wereldwijd op korte termijn originele vervangingsonderdelen leveren.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top