EBRO VALVES presenteert nieuwe innovaties op Pumps & Valves! - Pumps & Valves NL

EBRO VALVES presenteert nieuwe innovaties op Pumps & Valves!

Een nieuwe dimensie van hygiëne

De EBRO H011 vlinderklep voor verhoogde hygiëne is een innovatie die een spotlight verdient tijdens de beurs. Met de serie H011 biedt EBRO innovatieve vlinderkleppen in de nominale maten DN 50 tot DN 250 voor gebruik onder bijzonder hoge hygiëne-eisen, bijvoorbeeld in processen in de levensmiddelentechnologie of de farmaceutische industrie.

 

Dankzij het unieke ontwerp en speciale materialen combineert de H011 vlinderklep de voordelen van een afsluiter uit de chemische industrie met de eigenschappen van een vlinderklep voor hygiëne-eisen.

 

Naast FDA-conformiteit is de H011 ook uitstekend geschikt voor inzet in chemisch en fysisch agressieve media. Alle onderdelen die in contact komen met het product kunnen optioneel worden ontworpen volgens EG 1935/2004 of EG 10/2011. Zowel CIP als reiniging met stoom tot 150°C zijn eenvoudig te realiseren zonder de afsluiter te verwijderen. Voor specifieke toepassingen zijn ook uitvoeringen leverbaar die voldoen aan de TA-Luft of ATEX regelgeving.

Wie is EBRO Valves?

EBRO VALVES Nederland behoord tot de Bröer Group. Dit Duitse familiebedrijf heeft eigen vestigingen in 31 landen en een omzet van 200 milj. in 2022.

EBRO is “German made ” producent van het breedst denkbare programma vlinderkleppen en actuators in de wereld.

De Nederlandse vestiging met 21 skilled medewerkers heeft recent de KIWA certificering ontvangen waarmee ze een welkom alternatief zijn voor de bestaande geringe keuze mogelijkheden in deze markt.

De EBRO specialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste serie H011 EBRO Butterfly Valve. Of ontmoet EBRO Valves tijdens Pumps & Valves op 4 & 5 oktober 2023 stand K111

Deel dit bericht

Scroll naar top