Smart Badge voor bezoekers - Pumps & Valves Rotterdam

Maak kennis met de smartbadge technologie

U kunt als bezoeker gemakkelijk informatie verzamelen tijdens uw beursbezoek aan Pumps & Valves. Door de ‘’SmartBadge technologie’’ kan u op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die u bij binnenkomst ontvangt. 

Na afloop van uw bezoek ontvangt u alle informatie van de gescande stands direct in uw mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar u. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie u kunt verzamelen. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan u dus wel relevante informatie verzamelen. 

Met de komst van de ‘’SmartBadge technologie’’ loopt u daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met uw badge – Het groene licht gaat aan en u hoort een geluid

2. U ontvangt later op de dag alle verzamelde exposanteninformatie

Uw voordelen

Uw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badge reader houdt exact bij welke stands u heeft bezocht. U ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek.

Geen spam - u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse hebt getoond.

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u interessant vindt.

Scroll naar top
Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

 

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

 

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.