Nodig uw relaties uit op Pumps & Valves Rotterdam

Nodig uw relaties uit

Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. U uploadt uw relatielijst in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met uw bedrijfsnaam erop.

De belangrijkste voordelen voor u op een rij!

Persoonlijke uitnodiging met bedrijfsnaam

Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die u normaal kwijt zou zijn voor uw uitnodigingen bespaart u! In de uitnodigingen naar uw relaties vermelden wij uw bedrijfsnaam.

Hoge attentiewaarde

Uw (potentiële) klanten hechten veel waarde aan de persoonlijke uitnodiging. Vooral omdat ze uw naam terug zien op de uitnodiging, ze willen graag weten wie hun willen ontmoeten op de beurs.

Compleet ontzorgt en AVG proof

Wij ontzorgen u graag! Daarom hebben wij een beveiligde omgeving gecreëert waar u met één klik op de knop uw relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van uw relaties nog nooit. zo houdt u tijd over en kunt u uw beursdeelname optimaal voorbereiden.

Inzage in geregistreerde contacten

In uw My Easyfairs profiel kunt u zien welke (potentiële) relaties zich al hebben geregistreerd via uw persoonlijke uitnodiging. Zo kunt u bijvoorbeeld op voorhand een afspraak maken!

AVG-proof

Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw (potentiële) relaties. Het delen van uw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Wij geven u graag inzicht op de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten.

 

De juiste potentiële bezoekers zijn onmisbaar voor het succes van Pumps & Valves en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

 

In de uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw (potentiële) relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van uw (potentiële) relaties.

kort samengevat

Scroll naar top