EasyGo - Pumps & Valves NL

EasyGo is een servicepakket voor alle exposanten. Het biedt nieuwe features, gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.

Boost uw bereikbaarheid, zichtbaarheid en ROI

GoVisibility is de instapformule waarmee u de online zichtbaarheid van uw organisatie vergroot op de website van het event.

GoLeads biedt u de extra functies om meer leads te genereren en uw klantrelaties te verdiepen tijdens uw deelname aan het event.

GoPlus levert u niet alleen alle functies van GoVisibility en GoLeads, maar ook een grotere online zichtbaarheid met uw logo in de exposantenlijst.

GoPremium is het meest exclusieve servicepakket en is slechts voor een beperkt aantal exposanten beschikbaar. Onderdeel van dit pakket is de weergave van uw logo in de registratieportal van bezoekers en een optimale zichtbaarheid van uw merk tijdens het event.

Selecteer uw EasyGo-pakket

U kiest niet alleen uw stand, maar ook een van de vier EasyGo-pakketten die het beste aansluit bij uw doelstellingen.

Heeft u interesse in het EasyGo Premiumpakket? Dan kunt u contact opnemen met Ilse van der Ham. De inhoud van dit pakket wordt in overleg afgestemd naar uw wensen.

De belangrijkste functies van EasyGo

Smart Badge technologie voor exposanten

Smart Badge technologie voor bezoekers

Realtimemeldingen per sms*

* Niet inbegrepen in het GoVisibility pakket

Scroll naar top
Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

 

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

 

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.