Wij maken uw deelname "Easy"

 

Wij bieden u een all-in concept aan, inclusief standbouw en marketingpakket. Bij aankomst staat uw stand met printwerk gereed.

Bent u exposant tijdens Pumps & Valves dan hoeft u zich alleen maar druk te maken om uw eigen doelen van de beursdeelname. 

De rest? Daar zorgen wij voor!

Wat kunt u verwachten van de service die Easyfairs u als exposant biedt?

  • Easyfairs is gastheer voor de bezoekers van Pumps & Valves. Als exposant wilt u zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens uw beursdeelname en daar ligt de volledige focus op. Daarom nemen wij, de organisatie van Pumps & Valves, zo veel mogelijk voor u uit handen zodat de focus ligt op uw doelstellingen.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door u te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • U maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar uw deelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van uw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om uw stand nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. De teamleden van Event Services helpen u voor en tijdens de beurs. Onder andere middels het (digitale) standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle services-onderdelen op een rij

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.
  • Voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats. Afhankelijk van het pakket krijgt een exposant een X aantal parkeerkaarten. Extra parkeerkaarten nodig? Dat kan voor € 13,50 per voertuig.
  • Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Pumps & Valves u verschillende marketingmiddelen om uw beursdeelname te promoten.
  • Inclusief Uitnodigingsservice: alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor een uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging wordt uw bedrijfsnaam vermeldt. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt.
Scroll naar top