Ontdek de beursapp - Pumps & Valves NL

Easyfairs NL app: Optimaliseer uw beursdeelname met de event app!

Maak kennis met onze nieuwe event app, met diverse functies die uw zichtbaarheid voor, tijdens en na het event zullen vergroten. De app stelt u in staat om op elk moment in contact te komen met klanten, prospects en potentiële partners.

🚀 Bereid u voor door uw profiel aan te maken en uw teamleden uit te nodigen
Bedrijfsgegevens worden vooraf ingevuld vanuit My Easyfairs. U hoeft alleen uw planning tijdens het event voor te bereiden met de app, zodat bezoekers van tevoren al met u kunnen communiceren en afspraken op het event kunnen plannen.

🤝 Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen
De app stelt u de meest relevante connecties voor. Mensen die u waarschijnlijk absoluut op het event wilt ontmoeten, gebaseerd op uw voorkeuren en interesses.

Voordelen Easyfairs NL app

  1. Maximaal netwerken: Vergroot uw kansen om in contact te komen met gelijkgestemde professionals.
  2. Efficiënte afspraken: Gemakkelijk communiceren en afspraken plannen.
  3. Gepersonaliseerde ervaring: Stem uw eventervaring af op uw professionele doelstellingen.

Hoe werkt het?

  • Registreer uw standpersoneel: Na registratie ontvangen zij een e-mail om hun account in de app aan te maken.
  • Stel uw gebruikersprofiel in: Vertel ons over uw interesses en waar u naar op zoek bent tijdens het event.
  • Download de app: Download de app en profiteer altijd en overal van de voordelen.

Haal het maximale uit uw deelname!

Ongeveer drie weken voor aanvang van het event gaat de app live. Op dat moment vind u hier de links naar de App Store (iOS) en Google Play Store (Android).

FAQ

Met de app kunt u verbinding maken en afspraken plannen met bezoekers, sprekers of andere exposanten. U kunt het kennisprogramma bekijken en sessies in uw agenda plannen, sprekers- en exposanteninformatie bekijken en de plattegrond raadplegen.

De app is te downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Zoek op Easyfairs NL.

Na het aanmelden van uw standpersoneel ontvangen zij een e-mail om hun account aan te maken in de app. In deze welkomstmail staat een registration ID/badge ID. Vervolgens kunnen zij een wachtwoord aanmaken, waarmee ze in het vervolg kunnen inloggen.

Klik op de Help? button in de app om contact op te nemen, zodat de mail alsnog verzonden kan worden. Of mail naar uitnodiging@easyfairs.com

Onder ‘App gebruikers’ ziet u alle gebruikers van de app. Wilt u contact maken met bijvoorbeeld een bezoeker van de beurs, dan zoekt u deze persoon op en klikt u op ‘Toon interesse’ om uw interesse kenbaar te maken

In de exposantenlijst vindt u alle deelnemende bedrijven. Klik op ‘Toon interesse’ om kenbaar te maken dat u geïnteresseerd bent in het bedrijf. Als de exposant uw interesse bevestigt, kunt u met elkaar chatten of een afspraak plannen.

Het gehele programma is zichtbaar in de app, onder het kopje programma. Wilt u een sessie bijwonen, dan kunt u deze toevoegen aan de agenda, door op de button ‘Toevoegen aan agenda’ bij de sessie te klikken.

Onder ‘Aanbevolen voor jou’ ziet u aanbevelingen die specifiek voor u worden weergegeven, zoals bezoekers, standpersoneel, andere exposanten, etc. Deze aanbevelingen worden gebaseerd op uw profiel en interesses. U kunt interesse tonen in de voorgestelde personen of bedrijven of ze skippen.

Scroll naar top