My Easyfairs - uw online profiel

My Easyfairs

In My Easyfairs vormt u uw persoonlijke bedrijfsprofiel, waarop u voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Ook kunt u hier alle documenten vinden die u helpen met de voorbereiding, waaronder het standhoudershandboek. Via My Easyfairs kunt u ook gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van uw stand.

 

Niet alleen voorafgaand, maar ook tijdens de beurs vormt uw bedrijfsprofiel een belangrijke tool om gegevens uit te wisselen met de bezoeker. 

Uw zichtbaarheid voorafgaand aan het event

Als deelnemer ontvangt u van ons een e-mailbevestiging van uw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. 

Deze informatie en gegevens beheert u zelf via My Easyfairs. Informatie die u plaatst over uw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers voorafgaand en achteraf teruglezen op de website. Het is dan ook aan u hoeveel informatie u deelt met bezoekers van de website. 

HANDLEIDINGEN MY EASYFAIRS

Scroll naar top
Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

 

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

 

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.