Pers - Pumps & Valves Rotterdam

U bent van harte welkom!

Easyfairs Nederland staat al meer dan 20 jaar bekend om haar gastvrijheid. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de pers. Daarom is de pers van harte welkom bij beurzen en events van Easyfairs Nederland, Nederlands grootste beurs- en eventorganisator.

 

Bij de persafdeling van Easyfairs Nederland kunt u terecht voor accreditatie- en interviewverzoeken.

Persaccreditaties

Om accreditatie aan te vragen voor een beurs/event van Easyfairs Nederland, kunt u een mail sturen naar pers@easyfairs.com. De accreditatie dient uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de beurs/het event te worden aangevraagd, waarna u per mail antwoord krijgt over het al dan niet toewijzen van de accreditatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kunt u uw persbadge ophalen bij de beursreceptie.

PERSBERICHTEN ONTVANGEN?

Wilt u op de verzendlijst van persberichten van Easyfairs Nederland? Neem dan contact met ons op via pers@easyfairs.com.
Voor meer informatie, beeldmateriaal, interviewverzoeken en/of overige vragen kunt u gerust contact opnemen met onze persafdeling.

Vragen?

Heeft u foto’s nodig in hoge resolutie?
Of heeft u andere specifieke vragen?

Neem contact op met Patrick Drenthen via patrick.drenthen@easyfairs.com
of +31 (0) 523 289 867.

Patrick Drenthen

Pers Contact

Scroll naar top
Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

 

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

 

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.