Mijn deelname aan Pumps & Valves Rotterdam promoten

Mijn deelname promoten

In aanloop naar de beurs zorgen wij er samen met u voor dat we kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekken. Om uw deelname aan de beurs kenbaar te maken binnen de markt bieden wij u allerlei tools aan om via diverse kanalen Pumps & Valves te promoten en het tot een nog groter succes te maken!

MARKETINGMATERIALEN

Door op onderstaande button te klikken kunt u diverse marketingmaterialen downloaden.  De map bevat op dit moment alleen het beurslogo in verschillende formaten. Gebruik het logo op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer uitingen die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of via uw social media kanalen. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar onze website of de registratieportal.

PROMOTIEPAKKET

Naast de digitale promotiemiddelen en de uitnodigingsservice, ontvangt u van ons een doosje losse kaarten. Deze kaarten kunt u persoonlijk uitdelen binnen uw netwerk.

TIP:

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw persoonlijke registratielink. Deze link vindt u in uw My Easyfairs profiel. Lees hier hoe u de registratie link bijvoorbeeld achter uw emailhandtekening kunt plaatsen.

Scroll naar top
Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

 

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

 

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.