Programma Pumps & Valves Rotterdam 2019

Conferentieprogramma Pumps & Valves 2019

Tijdens Pumps & Valves 2019 stonden de pijlers machine, duurzaam & veiligheid centraal. In diverse presentaties en workshops zijn de bezoekers en exposanten van de editie geïnspireerd en aan het denken gezet.


Wat is bijvoorbeeld het belang van water binnen de industrie en hoe kunnen we water hergebruiken? U wilt uw plant slimmer maken, maar waar start u? Wat zijn nu de meest voorkomende veiligheidsdilemma’s binnen de chemische procesindustrie? Wat zijn slimme & energie efficiënte aandrijfsystemen voor uw proces? En wat is nu precies data analytics en hoe gebruiken we dit binnen predictive maintenance? Dat waren bijvoorbeeld onderwerpen die voorbij kwamen tijdens het programma. 

EASY FAIRS ROTTERDAM-2 OKT 2019-HR-214

Kennispartners 2019

Scroll naar top
Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

 

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

 

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.