Dosco Sales & Engineering B.V. – Pumps & Valves NL
Dosco Sales & Engineering bv

Dosco Sales & Engineering B.V.

About us

Dosco Sales & Engineering B.V. is ruim 40 jaar actief als leverancier van industriële weeg-/meetapparatuur en procesautomatisering. Als geen ander bieden wij u doordachte oplossingen voor ‘turn-key’ weeg- en doseertechnische toepassingen en inline vocht-/dichtheidsmeting.

Als expert op ons vakgebied leveren wij hoogwaardige technische componenten maar ook complete installaties en weegtechnische-, besturingstechnische (PLC)-, en mechanische onderdelen, die desgewenst ‘turn-key’ door ons worden opgeleverd.

Dankzij een grondige kennis van zaken, een intensieve gegevensuitwisseling op basis van (specifieke) wensen en eisen van u als klant en een uitgebreide afname vooraf, bent u altijd verzekerd van de juiste oplossing voor elke afzonderlijke weegtoepassing.

Wij hebben inmiddels enkele duizenden weegsystemen geleverd in een groot aantal landen binnen en buiten Europa. Onze eigen service-afdeling verzorgt de gehele engineering maar ook alle benodigde montagehandelingen, het onderhoud en de serviceverlening voor deze systemen.

Met onze officiële vertegenwoordiging van gespecialiseerde leveranciers en een uitgebreid leveringsprogramma kunnen wij u de totaaloplossing bieden voor al uw weegproblemen.

Benieuwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn?

Overweeg Dosco en neem vrijblijvend contact op.

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top