Gericke bv – Pumps & Valves NL

Gericke bv

Over ons

Gericke BV maakt deel uit van de Zwitserse Gericke AG groep. Langer dan 128 jaar betrokken is bij het ontwerpen, fabriceren, bouwen en in bedrijf nemen van poeder processing apparatuur en daarop gebaseerde turn-key systemen. Strategische vakgebieden omvatten doseer- en weegsystemen, pneumatisch transport, menginstallaties en fractioneer apparatuur, waarbij de nadruk ligt op realisatie van client specifieke systemen. Groepsondernemingen in de Benelux, Zwitserland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Verenigde Staten, Brazilië, Singapore en China verschaffen werk aan ca. 300 medewerkers.

Gemarkeerd product

Producten

Vacatures

Electrical Engineer

Electrical Engineer

Heeft elektrotechniek & regeltechniek in de apparaten- en machinebouw geen geheimen voor jou en hou je van de afwisseling binnen een functie zowel intern als extern, als Electrical Engineer? Ben jij een hands-on engineer die het leuk vindt om betrokken te zijn bij alle facetten van de elektrotechniek binnen en buiten de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gericke BV in Hoevelaken is op zoek naar een: Electrical Engineer voor Poederverwerkingsapparatuur & Systemen.
Gericke BV maakt deel uit van de internationaal opererende Zwitserse Gericke Group, die al meer dan 125 jaar betrokken is bij het ontwerp, de fabricage, de bouw en de inbedrijfstelling van poederverwerkingsapparatuur en turn-key systemen. Gericke’s installaties bevinden zich in tal van sectoren, zoals de voedings-, chemische, farmaceutische industrie, enz. Op het kantoor in Hoevelaken werken +/- 25 mensen en bij de groepsmaatschappijen wereldwijd werken meer dan 300 mensen.

Lees verder »
Mechanical Engineer – Inventor

Mechanical Engineer – Inventor

We zijn op zoek naar een Mechanical Engineer Inventor for Processing Equipment & Systems om ons leuke en hechte engineeringteam te versterken. Gericke maakt deel uit van een internationaal opererende groep die al meer dan 125 jaar betrokken is bij het ontwerp, de fabricage, de bouw en de inbedrijfstelling van industriële verwerkingsapparatuur en totaal turn-key systemen. Onze installaties zijn terug te vinden in tal van sectoren, zoals de voedings-, chemische en farmaceutische industrie. We hebben ongeveer 30 mensen in ons kantoor in Nederland en meer dan 300 in het groepsbedrijf wereldwijd; we zijn een solide, gezond en innovatief internationaal bedrijf.
Wil je meer weten over de functie en wat er nodig is, neem dan contact met ons op.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top