HiFlux Filtration A/S – Pumps & Valves NL
HiFlux Filtration A/S

HiFlux Filtration A/S

About us

De Auto-line zelfreinigende vloeistoffilters in hygiënisch en industrieel ontwerp:

Het HiFlux Auto-line©-filter is ontworpen als een compact, zelfreinigend vloeistoffilter. De robuuste constructie van het filter zorgt ervoor dat het goed geschikt is voor industriële gebruikstoepassingen waarbij volcontinu produceren, operationele betrouwbaarheid en zekerheid essentieel zijn. Het gaat hier onder andere om het filteren van de meeste vloeistoffen, waaronder wei, vloeibare ei producten, smeltkaas, proceswater, koelwater, afvalwater, kleuren, lakken, kleefstoffen, polymeren, enz., waarbij er een efficiënte voorfiltering en een eindfiltering van 30-2000 micron nodig is. Het verwisselen van filterzakken of filtercartridges behoort daarmee tot het verleden.

Vaak wordt de Auto-line zelfreinigende vloeistoffilter als eindfilter (politiefilter) toegepast, waardoor de kans op een kostbare re-call en imagoschade worden verkleint.

HiFlux Filtration A/S bestaat ruim 60 jaar en specialiseert zich in filteroplossingen voor industriële doeleinden. De HiFlux filtratie specialisten begeleiden de klanten in het filtratie selectie proces, waarbij er soms eerst wordt getest om tot de juiste Auto-line configuratie te komen, hierbij wordt maximaal rekening gehouden met de behoefte van de individuele klant.

De bovengenoemde Auto-line zelfreinigende vloeistoffilters zijn ook in de hygiënische uitvoering beschikbaar en voldoen aan de EC 1935/2004 en aan de FDA-normen voor polymeren en elastomeren die met voedsel in contact komen. Het HiFlux Auto-line hygiënisch filter is ontworpen met inachtneming van de hygiënische ontwerpaanbevelingen van de European Hygienic Equipment Design Group (EHEDG).

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top