HiFlux Filtration A/S – Pumps & Valves NL

HiFlux Filtration A/S

Over ons

HIFLUX FILTRATION A/S – EEN DEENSE FIRMA
GESPECIALISEERD IN HET FILTREREN VAN VLOEISTOFFEN
HiFlux Filtration A/S is een Deense firma die uiteenlopende filteroplossingen aanbiedt aan tal van bedrijven uit de procesindustrie sinds haar oprichting in 1959.
Steunend op een allesomvattende proceskennis, ontwikkelt en vervaardigt HiFlux Filtration een breed gamma aan verschillende standaardfilters. HiFlux Filtration biedt naast de standaardfilters ook klant specifieke oplossingen voor de moeilijkere toepassingen aan. Deze zijn op maat gemaakt en geënt op de behoeften van de individuele klant.
Consultancydiensten, probleemoplossing, installatie en service maken volop deel uit van de bedrijfsactiviteiten.
Met HiFlux Filtration als partner kunt u rekenen op ervaring en expertise die zijn opgedaan in de afgelopen 50 jaar op het gebied van onderzoek, -ontwikkeling en -productie van filterinstallaties.

VEEL MOGELIJKHEDEN – DE JUISTE OPLOSSING
Het doel van HiFlux Filtration A/S is eenvoudig:
We willen aan onze klanten kwaliteitsproducten leveren en de juiste oplossingen bieden bij het filteren van vloeistoffen.

HiFlux Filtration is gericht op kwaliteit en doet er alles aan om u het volgende aan te bieden:
 – Een beter en efficiënter gebruik van de apparatuur
 – Betere betrouwbaarheid,
 – Een langere levensduur van de apparatuur.

SNELLE, CREATIEVE EN ECONOMISCHE OPLOSSINGEN
Ons gamma aan filters biedt meer dan 20.000 verschillende combinaties. Dit geeft ons een grote flexibiliteit bij de selectie voor de meest optimale oplossing en garandeert ons een zo economisch mogelijk voorstel.
De filters worden geproduceerd volgens de laatste standaarden en toelatingen die van toepassing zijn voor uw applicatie.

Gemarkeerd product

Producten

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top