Smar Europe – Pumps & Valves NL

Smar Europe

Smar Europe

Over ons

Smar is een bedrijf met een passie voor technologie. Als sinds 1974 is Smar actief op het gebied van meet-en regeltechniek. Wij zijn fabrikant van innovatieve veldinstrumentatie en complete DCS en PLC systemen.
Bij Smar kunt u terecht voor het meten van druk. temperatuur, niveau en flow.
Verder bieden wij positioners voor het aansturen van regelafsluiters en een serie positie transmitters die voor vele toepassingen kunnen worden ingezet. Onze oplossing voor het meten van soortgelijk gewicht is een verhaal apart. Deze unieke meter kunt u op de beurs bewonderen.

Smar was als een van de eerste firma’s betrokken bij een digitalisering van procesautomatisering.
Allereerst bij de ontwikkeling van veldbussen, en tegenwoordig als zeer actief lid van het OPA forum. OPA staat voor Open Process Automation, een groep van bedrijven die zich actief inzet voor de ontwikkeling van open, leverancier onafhankelijke standaards voor de proces automatisering.

Het belang van digitalisering in de procesautomatisering werd al vroeg door Smar onderkend. Smar geeft hierbij altijd een zeer actieve rol gespeeld. Allereerst bij de ontwikkeling van veldbussen, en tegenwoordig als belangrijk lid van het OPA forum.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top