THIELMANN – The Container Company – Pumps & Valves NL
CONSENSYS

THIELMANN – The Container Company

About us

THIELMANN, als leider op het gebied van productielijntechnologieën, biedt oplossingen voor poederverwerking die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten.

Van transport, vullen en opslag tot mengen, doseren, lossen en verpakken, THIELMANN bulkverwerkingssystemen kunnen worden ontworpen, aangepast en geïntegreerd om de activiteiten in uw fabriek te optimaliseren.

Bij THIELMANN vervaardigen wij onze IBC-containers ook van hoogwaardig AISI 304 / AISI 316 roestvrij staal, dat een uitstekende weerstand en bescherming biedt tegen corrosie, UV-licht, oxidatie en andere externe invloeden, en bovendien buigzaam en zeer efficiënt is. Een veilige oplossing die u zekerheid en gemoedsrust biedt en bovendien 100% recycleerbaar is.

Wat uw eisen ook zijn en in welke bedrijfstak u ook werkzaam bent, THIELMANN IBC containers en systemen kunnen volledig in uw productielijn worden geïntegreerd. Alle poederverwerkingssystemen van THIELMANN zijn met precisie ontworpen om de kwaliteitsnormen te overtreffen, prioriteit te geven aan duurzame praktijken en de veiligheid van personeel en consumenten te garanderen.

Uw partnerschap met THIELMANN geeft u toegang tot een wereldwijd engineering team, een oplossing met een geometrisch perfect ontwerp, en het belangrijkste van alles, speciale aandacht en aanpassing aan uw specifieke behoeften.

Products

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top