Tubi Valves Nederland BV – Pumps & Valves NL
Tubi Valves Nederland

Tubi Valves Nederland BV

About us

Industriële appendages en instrumentatie met vakkundig advies.

Tubi Valves is een adviserende technische groothandel in appendages en instrumentatie. Voor diverse toepassingen in de procesindustrie, zoals chemie, petro-chemie, energie- en watervoorziening leveren wij appendages. Tevens leveren wij aan u op maat samengestelde appendages. Wij helpen u snel en vakkundig door middel van deskundig advies en flexibele service.

Door exclusieve afspraken met fabrikanten en voorraadhoudende handelshuizen hebben wij de beschikking over ruim 85 miljoen euro aan voorraad met producten uit de hele wereld. Tubi Valves Nederland is voor u het betrouwbare middelpunt van deze aanpak. De appendages leveren we snel in heel Europa.

Wij zijn een modern en flexibel bedrijf, met veel ervaring en expertise in huis. Als organisatie zijn wij NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd. Vanuit onze vestiging in Zwaag (Hoorn) staan wij u graag bij met uw vraagstukken. We kunnen u appendages leveren van gerenommeerde merken en leveren daarbij de benodigde service.

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment.
Ons programma voor het leveren van industriële afsluiters en kleppen aan de procesindustrie is zeer divers. Al deze merkartikelen vinden dan ook hun weg naar de vele toepassingen. Ons programma omvat in hoofdlijnen de volgende productgroepen:

– Kogelkranen
– Vlinderkleppen
– Klep- & Balgafsluiters
– Schuif- & Plaatafsluiters
– Terugslagkleppen, Filters & Kijkglazen
– Veiligheidsventielen, Overstort- & Reduceertoestellen
– Membraanafsluiters, Magneetafsluiters & Plugkranen
– Condenspotten & Stoomappendages
– Regelkleppen inclusief berekeningen
– Druk- & Temperatuur instrumentatie
– Automatisatie (pneumatisch, elektrisch, hydraulisch) en Signalisatie

Tubi Valves: Uw specialist in industriële afsluiters en appendages.

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top